Samenwerken maakt je sterk!

Wij zijn jouw belastingadviseur voor zowel privé als zakelijke aangiften.

Up-to-date blijven is voor ons een must. Fiscale regels en belastingwetgeving staan namelijk nooit stil. Wij kijken naar wat bij jou en je bedrijf past.

Wij houden rekening met je persoonlijke situatie en toekomstplannen op zowel korte als lange termijn, om zo optimaal fiscaal voordeel te behalen. Want geen enkele ondernemer zit erop te wachten om de winst naar de Belastingdienst te brengen, toch?

Van particulier tot onderneming...

Advies voor particulieren
Als je in Nederland woonachtig bent kun je bij ons terecht voor alle Nederlandse aangiften, zoals W-P-E-T, maar ook voor aangiften met betrekking tot het buitenland zoals C-M en F.

De aangiften kunnen zowel elektronisch als op papier worden ingevuld. Vervolgens worden ze verstuurd naar de Belastingdienst. Er zullen twee kopieën worden gemaakt. Zelf ontvang je een kopie van de aangifte zoals door ons naar de Belastingdienst is gestuurd. De andere kopie blijft in onze administratie. Hiermee bieden we voor jou de zekerheid dat je belastingen zorgvuldig worden behandeld.

Om je zorgvuldig te kunnen begeleiden bij het invullen van je aangiften, heb je de volgende gegevens nodig:

  • Jaaropgaven
  • Bijverdiensten
  • Hypotheken
  • WOZ Verklaringen
  • Lijfrentepolissen
  • Ziekenfondskosten
  • Medicijnen
  • Doktersrekeningen

Advies voor ondernemers
Voor je bedrijf is het van belang dat er optimaal zorggedragen wordt in fiscaal opzicht, zodat je zelf volledig kunt focussen op het ondernemen. Of dit nu binnen of buiten Nederland is. De koers die je voert met jouw onderneming is daarom van groot belang. Samen staan we sterker om jouw belastingaangiften in goede banen te leiden. Samen maken we de juiste afwegingen, zodat je optimaal kunt ondernemen.

Wij ondersteunen iedereen, van zzp’ers tot grote bedrijven. Vraag ons tijdig om advies, om zo de juiste afwegingen te kunnen maken voor jouw onderneming.

Samenwerken maakt sterk! Tijd voor Kerff Financieel.