Samenwerken maakt je sterk!

Heb je besloten om je administratie zelf bij te houden, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Een goede administratie is de basis voor jouw btw-aangifte. Hiervoor zijn bepaalde voorwaarden wat betreft behouden en bewaren opgesteld vanuit de Belastingdienst.

Wij bieden jou het juiste advies, zodat je op de hoogte bent van de juiste informatie, programma’s, en regelgeving. Dit geeft jouw (startende) onderneming een sterke basis.

Samenwerken maakt je sterk!

Zelf jouw boekhouding bijhouden? Wanneer je als ondernemer zelf jouw boekhouding wil bijhouden bieden wij je het volgende aan:

  • Advies over de aanschaf van een boekhoudpakket;
  • Een uitgebreide instructie over het bewaren en registreren van gegevens, die voor de boekhouding van belang zijn;
  • Zonodig wordt telefonisch of per e-mail nadere informatie verstrekt;
  • Instructie over de in te voeren boekingen;
  • Controle van jouw boekhouding;
  • Het maken van een jaarrekening.

Diverse ondernemers maken intussen gebruik van deze optie om hun startkosten bij het beginnen van een bedrijf te beperken.

Na verloop van tijd kan de service uitgebreid of veranderd worden: het groeit in feite mee met de behoefte van de ondernemer en zijn bedrijf. Hierdoor hebben al diverse ZZPers of part-time ondernemers intussen een succesvol bedrijf opgezet met een informatief en daadkrachtig administratiekantoor aan hun zijde.

Informeer naar de mogelijkheden bij het starten van jouw bedrijf. Je zult zien dat het niet zo moeilijk is als veel mensen denken.