Ons verhaal

Het is tijd on nader kennis te maken met Kerff Financieel! Wij zijn Petra, Peter, Claire en Rob, en samen zijn wij de drijfveren achter Kerff Financieel. Een familiebedrijf dat al jaren vakkundig zorg draagt voor de financiƫn en bewindvoering van onze klanten.

Een gezamenlijke passie van Petra en Peter heeft geleid tot het ontstaan van Kerff Financieel. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bureau dat verschillende financiƫle diensten aanbiedt. Bij ons staat de klant voorop.

Persoonlijk advies, vakkundige kennis en natuurlijk het bekende ontzorgen vormen de basis van ons succes.

Met onze diensten en adviezen stimuleren wij ondernemers zodat zij zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness. Samen komen we verder. En daarom het is tijd voor Kerff Financieel.

Bij Kerff Financieel staat altijd vrijblijvend een lekker kopje koffie klaar. Tijdens een goed gesprek adviseren je vakkundig. Het is onze missie om je deskundig te ondersteunen bij al je vraagstukken rondom belastingen, bedrijfs- en loonadministratie en bewindvoering. Op onze website kun je al veel informatie vinden, maar twijfel vooral niet om persoonlijk contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Wij zien je graag terug bij Kerff Financieel,

Petra, Peter, Claire en Rob

Werken bij Kerff?

Samen gaan we de uitdaging aan voor het beste resultaat.